dissabte, 2 de juny del 2007

Ja som a Vermont!

Adeu, adeu Colorado!! Dimarts passat, amb un cotxe ple de trastos, el Jeremy i jo vam dir els ultims adeus a Colorado. Han passat 6 anys des de que vam venir a viure a Colorado, 6 anys de molt bons records, aqui es on vam comprar la nostra primera casa, on vam adoptar tres gats (que ara estan aqui amb nosaltres a Vermont), on em vaig comprar el meu primer cotxe nou (un Subaru Forrester pels interessats), i aixi que ara ha arribat el moment de marxar no podem evitar estar una mica tristos.
El viatge fins a Vermont en cotxe va durar tres dies.
El primer dia va ser el mes llarg, sortint de Niwot, Colorado, a les 6 del mati vam conduir 1.483 Km fins a LaSalle, Illinois, en total 14 hores en cotxe. Ni cal dir-ho que al final se t'acaben els temes de conversa, i totes les carreteres et semblen igual.
El segon dia no va ser tant llarg. Nomes 965 km, des de LaSalle fins a les Cataractes del Niagara. Aqui no hi havia estat mai, i la veritat es que son bastant espectaculars. Vam arribar de nit, aixi que la primera foto la vam fer aquell vespre, i la segona va ser al mati seguent. El tercer i ultim dia de cami nomes van ser 849 km fins a Orleans, Vermont. Quines ganes teniem d'arribar! Ara estem fent els ultims preparatius pel viatge (marxem dimecres!!!) aixi que el seguent entrada sera des de l'Africa.
Records a tothom!
PD: podeu deixar comentaris al final de cada entrada, fa molta il.lusio llegir els comentaris d'altra gent.

2 comentaris:

robert ha dit...

hola laureta and jeremy!! oooooo kina pena,tenir k deixar la casa de colorado!! hi pensar k jo he estat alla y ja no ho tornare a veure mes pro bueno ting uns molts bons records guardats a la memoria!! bueno metre el cambi sigui a millor malegro per vosaltres per tenir tantes ganes a millorar y no estancause!!bueno el dimecres cap al africaaaaa!! ja ting ganes de k y aneu y describiu les vostres aventures amb els monos y el gorilas jejeje!! bueno k ho paseu molt be y ho disfrotes y aneu penjant fotos!! bon viatgeeeeeeeeee

Laura ha dit...

Hola Robert!
Gracies pels comentaris. Si, va fer una mica de pena, pero tambe alegria perque ara comenca l'aventura.
Ens veiem al Juliol!!!
Petons!