dimarts, 6 de novembre del 2007

Itinerari

Aqui presento una mica l'itinerari que el Jeremy i jo hem decidit seguir. No es un itinerary fixat, ni sabem quin dia arribarem a un lloc, nomes es una idea general dels llocs on volem anar i quina ruta seguirem.

El dia 15 de novembre arribem a Bangkok. En principi tenim una setmana reservada a Bangkok per fer unes quantes compres, rebre una vacuna, etc. Desde Bangkok pensem anar a passar una setmana o aixi a la costa del sur. Hi ha moltes platxes interessants (la peli La Playa del Leonardo di Caprio) es va rodar aqui. Despres tornarem a Bangkok i farem carretera fins a Chiang Mai al nord. Des d'alla anirem al nord-est de Tailandia.







Des d'alla travessarem a Laos i visitarem la capital Vientian, i la ciutat mes famosa de Laos: Luang Phrabang, declarada Patrimori de la Humanitat per la UNESCO. Seguirem el riu Mekong per baixar fins el sud de Laos i travessar a Cambodia.




A Cambodia volem visitar el nord-est, on hi ha uns parcs nacionals molt espectaculars. D'alla anirem al lloc mes famos i mes visitat de tot el sud-est asiatic: Angkor Wat. Des d' Angkor anirem a la capital de Cambodia: Phnom Penh.




Des de Cambodia travessarem la frontera al Vietnam. Al Vietnam, la ruta es molt facil: del sud al nord visitant les ciutats de Ho Chi Minh City (l'antiga Saigon), Hoi An, Hue i Hanoi.


O sigui que la ruta general queda aixi:


Apreteu els links de les pauraules subratllades per mes informacio.